В центре внимания

Вибираємо букет для нареченої

Вибираємо букет для нареченої

Гарний весільний букет – краща прикраса образу нареченої

Чудовий весільний букет – неодмінний супутник кожної нареченої, який доповнює і завершує її образ, стаючи його своєрідною перлиною. Однак крім декоративної та естетичної функції, весільний букет виконує ще одну, не менш важливу роль. Він є справжнім символом весільної урочистості, уособлюючи в собі любов, ніжність, захоплення і взаємна повага, без яких майбутнє подружнє життя в принципі неможливе.

Деякі до сих пір думають, що букет нареченої обов'язково повинен бути білого кольору, як і її плаття. Однак доставка квітів сміє вас запевнити, що це не більше, ніж оману, що не має нічого спільного з сучасною реальністю. І плаття нареченої, і тим більше її букет можуть бути абсолютно будь-якого кольору і відтінку, – тут все залежить від концепції і стилю заходу, а також смаків і поглядів на це питання молодят. Якщо молодій парі хочеться чогось незвичайного, доставка квітів буде рада привезти їм розкішну композицію, виконану в блакитних, рожевих, помаранчевих, жовтих, синіх або бузкових тонах, а також в будь-яких поєднаннях цих квітів.

Весільні букети з ірисів – благородство і таємничість фіолетово-бузкових тонів

Композиції з ірисів останнім часом користуються заслуженою популярністю серед наречених, адже вони виглядають дуже ніжно і у той самий час благородно. Ці прекрасні квіти символізують довіру, щиру прихильність і надію, тому доставка букетів на сайті http://flora24.com.ua/uk/ допомагає прикрашати весілля цими квітами особливо часто. Іриси характеризуються великим різноманіттям кольорів в поєднанні з оригінальною формою, які красиво виглядають в квіткових композиціях, зокрема, весільних.

Лілії – білосніжні супутники прекрасної нареченої

Лілія додасть образу нареченої особливу витонченість і вишуканість. Весільний букет з лілій буде чарівно виглядати як в поєднанні з білою, так і з кольоровою вінчальною сукнею, ставши її гармонійним доповненням. Треба відзначити, що лілії в букеті нареченої можуть бути не тільки білими, але і рожевими, помаранчевими, строкатими тигровими. Вони будуть відмінно виглядати як соло, так і в поєднанні з іншими видами квітів – трояндами, орхідеями, ірисами.

Стати королевою на своєму весіллі з букетом з орхідей

Якщо хочеться чогось особливого, варто замовити доставку квітів на весілля, зупинивши свій вибір на орхідеї. Часто орхідеї єдині квіти в букетах, адже вони настільки гарні, що їм не потрібні ніякі доповнення. Однак флористи, які люблять експериментувати, створюють приголомшливі композиції з орхідей в поєднанні з альстромеріями, трояндами, калами, від яких просто неможливо відірвати погляд!

Читайте также
Поделиться ссылкой ВКонтакте Поделиться ссылкой в Facebook Поделиться ссылкой в Twitter Поделиться новостью в ЖЖ Поделиться ссылкой в Моем Мире Поделиться ссылкой в Одноклассниках

23.02.2018 20:54 | Светлана Любкина

Поиск:

Поиск по сайту
Экономические новости
Супер Идея ВКонтакте
Супер Идея в Facebook
Супер Идея в Твиттере
Супер Идея в Google+
Все права защищены © 2012-2024 Супер Идея
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта sup-idea.com без указания обратной активной гиперссылки на источник запрещено.