В центре внимания

Практика використання «зеленого» тарифу

Практика використання «зеленого» тарифу

З кожним роком в Україні зростає популярність установки сонячних панелей на дахах будинків. Раніше, одним з переваг власної сонячної електростанції була економія на оплаті електроенергії та комунальних послуг, але після вступу в силу закону про "зелений" тариф для домогосподарств, власна сонячна електростанція перетворилася в статтю непоганого доходу. Для втілення ідеї власної сонячної електростанцій в життя не потрібно ніяких ліцензій і, завдяки «зеленому тарифу», кожен може стати незалежним від місцевих Обленерго. Завдяки змінам в українському законодавстві тепер громадяни нарівні з організаціями можуть продавати енергію, що генерується їх альтернативним джерелом, по спеціальним зеленим тарифам.

Зелений тариф – це особлива тарифна сітка, згідно з якою уряд від імені державної компанії «Енергоринок» набуває у комерційних організацій і приватних осіб електричну енергію, генеровану із застосуванням відновлювальних джерел: сонця (сонячні панелі), вітру (вітряки), біологічних речовин (біопаливо), а також води (невеликих гідроелектростанцій). Такий тариф на сонячну електроенергію від приватних осіб забезпечує можливість оптимальної експлуатації конструкцій сонячних батарей для постачання електрикою житлових будівель і підвищення їх рентабельності. Для фізичних осіб різниця між купленою і проданою електрикою досить відчутна, для сімейного бюджету вона досягає десятикратного розміру. Встановивши сонячні батареї на даху будинку і господарських будівель, господарі продають зайві кіловати в державну мережу в денний період (при цьому батареї накопичують електрику в акумуляторах).

А ввечері, прийшовши з роботи, купують електрику у держави на зароблені сонячними батареями гроші. Щомісячний прибуток сім'ї може вимірюватися в дев'ятикратному розмірі! А на випадок відключення громадського електроживлення господарів виручають акумулятори. І це не абстрактний приклад, а реальна практика використання «зеленого» тарифу власниками приватного будинку на узбережжі, розташованого в Одеській області. Більш детальну інформацію щодо зеленого тарифи, а також сонячних електростанцій, сонячних батарей та інших альтернативних джерел енергії ви зможете прочитати на сайті компані ЕКОЕНЕРГІЯ. Дана компанія спеціалізується на продажу сонячних електростанцій і надає своїм клієнтам якісні послуги в цій сфері вже багато років.

Отримати консультацію або купити обладнання для сонячної електростанції в Івано-Франківську в компанії ЕКО ЕНЕРГІЯ ® за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.Гетьмана Мазепи, 72.

Читайте также
Поделиться ссылкой ВКонтакте Поделиться ссылкой в Facebook Поделиться ссылкой в Twitter Поделиться новостью в ЖЖ Поделиться ссылкой в Моем Мире Поделиться ссылкой в Одноклассниках

07.09.2017 18:15 | Светлана Любкина

Поиск:

Поиск по сайту
Экономические новости
Супер Идея ВКонтакте
Супер Идея в Facebook
Супер Идея в Твиттере
Супер Идея в Google+
Все права защищены © 2012-2024 Супер Идея
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта sup-idea.com без указания обратной активной гиперссылки на источник запрещено.